Nieuws

 

- Mockingbirds Ezra is zwanger. De (toekomstige) mama stelt het zeer goed en we kijken uit naar de geboorte van de pups!

 

- Op het clubkampioenschap te Herselt hebben onze viervoeters het schitterend gedaan. Small Pride Mira werd clubkampioen in de A-klas met een knappe 50/50, Small Pride Yuna werd clubkampioen in de C-klas met 99/100 en Mockingbirds Aicka behaalde de eerste plaats in programma 2 met een score van 148/150.

 

- Na hun deelname aan de Beker van BelgiŽ zijn Mockingbirds Aicka en Valhalla's Yiran begonnen aan een nieuwe uitdaging in de gehoorzaamheid. Ze spelen nu in een hogere categorie, namelijk programma 2. Het is een grote overgang ten opzichte van programma 1, maar ze doen het zeker niet slecht. Beide zijn ze er al in geslaagd om zeer mooie scores te spelen. Zo bijvoorbeeld behaalde Mockingbirds Aicka  op de wedstrijd van de Wimpelse Hondenvrienden 147 op 150 en Valhalla's Yiran speelde in de Tieltse Hondenvereniging een knappe 144 op 150 .

 

Ondertussen is ook Ridgestar Elisha begonnen aan haar wedstrijdavontuur. Ze speelt sinds februari van dit jaar in de debutanten en mag vanaf 16 augustus 2014 aantreden in programma 1.

 

Blijf zo verder doen jongens. Jullie zijn schitterend bezig. Wij zijn enorm trots op jullie!