Wie zijn wij

Wie zijn wij?

Als ware hondenliefhebbers  kochten wij, Eric en dochter Dymphna, in 1993 onze eerste standaard aussie, Taicko genaamd. Na zijn overlijden gingen we op zoek naar een hond met een even uitdagende persoonlijkheid en dezelfde boeiende uitstraling, maar dan een beetje kleiner. Zo kwamen we terecht bij de mini aussie.

Na een heuse zoektocht, kwamen we tot de vaststelling dat er in België nog geen fokkers van mini aussies bestonden. Uiteindelijk kwamen we terecht in Duitsland en werden we op slag verliefd op onze eerste aanwinst, Ghosteyes Urobe. Zijn roepnaam is Gizmo. Hij is een soms koppige maar zeer lieve en aanhankelijke mini aussie.  

Omwille van onze zeer positieve ervaringen, konden wij niet aan de drang weerstaan om onze familie uit te breiden met een nieuwe speelkameraad voor Gizmo. Zo vervoegde Valhalla's Yiran de groep. Nadien kwamen ook Mockingbirds Aicka, Mockingbirds Ezra en Ridgestar Elisha erbij.

Al onze honden gaan iedere week trouw naar de hondenschool, waar zij graag vertoeven en zich volledig kunnen uitleven. Beide zijn wij ook gebreveteerde instructeurs en trachten wij onze ervaring met anderen te delen.

Tot slot willen wij iedereen van harte welkom heten op onze website.